Terug naar overzicht 16 maart 2016

Zuiderzeerally

Op zaterdag 19 maart wordt in de omgeving van de Noord-Oostpolder de jaarlijkse Zuiderzeerally gereden. De Zuiderzeerally is een compacte ééndagsrally met vier verschillende klassementsproeven. 

Het sluitstuk is ook dit jaar weer de mooie industrieterreinproef Nagelerweg die weer als “vlechtproef” zal worden gestart.

De rally bestaat uit 115 km aan klassementsproeven . De totale lengte van het evenement is 293 km. De rally start op 19 maart om 13.30 en finisht om 21.00 uur. 

Wilt u op 19 maart een bezoek brengen aan onze modelwoningen? Geen probleem. De industrieterreinproef start pas om 18:00 uur, u ondervindt dus geen hinder van eventuele wegafzettingen.

Voor meer informatie over de Zuiderzeerally gaat u naar: zuiderzeerally.nl.

Zuiderzeerally

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.