Terug naar overzicht 17 november 2022

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! Omdat zowel onze bouwvakkers op de bouw als op kantoor genieten van een welverdiende vakantie zijn de openingstijden van onze modelwoningen in deze periode aangepast.

Week 51
Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

✅ Modelwoningen en kantoor geopend tussen 08:00 uur en 17:00 uur
zaterdag 24 december
❌ Kantoor en modelwoningen gesloten

Week 52
maandag 26 december

❌ Kantoor en modelwoningen gesloten
dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december
✅ Modelwoningen geopend tussen 12:00 uur en 16:00 uur
❌ Kantoor gesloten
zaterdag 31 december
❌ Kantoor en modelwoningen gesloten

Op de dagen dat de modelwoningen geopend zijn, is er een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Vanaf maandag 2 januari gelden de reguliere openingstijden. 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bouwstijl 'Modern & Stijlvol'

Naast de ‘Eigentijds & Strak’ uitvoering is er nóg een moderne bouwstijl binnen ons assortiment: de uitvoering ‘Modern en & Stijlvol’. Voor deze uitvoering hebben onze vertrouwde GL2, GL4, GL5, GL6 en GL7 een compleet nieuw jasje gekregen.