Terug naar overzicht 5 maart 2020

Villa Parc Arcen | Wonen in stijl

Optimaal genieten van ruimte, natuur en privacy; het kan als u uw droomwoning bouwt op een van de ruime bouwkavels in Villa Parc Arcen!

Speciaal voor dit plan hebben wij in samenwerking met Villa Parc Arcen 11 woningtypen ontworpen, passend binnen het geldende beeldkwaliteitsplan van het park.  

De woningentypen zijn in te delen in 3 stijlen: cottage, klassiek en jaren '30 stijl. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Wilt u meer weten over dit plan of de speciaal hiervoor ontworpen woningtypen? Neem contact met ons op, wij informeren u graag!  

 Stuur mij de speciale brochure 'Villa Parc Arcen & Groothuisbouw' >   

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.