Terug naar overzicht 9 november 2015

Uitreiking Ipad winnaar fotowedstrijd

Afgelopen zomer organiseerden wij een fotowedstrijd onder onze opdrachtgevers. Wij waren hierbij op zoek naar mooie zonnige foto's, met de door ons gebouwde woning als absolute eyecatcher van het plaatje.

Inmiddels is de winnaar van deze fotowedstrijd bekend. Afgelopen week reisden wij naar de familie Veens uit Slijk-Ewijk om hen te feliciteren met de winst en natuurlijk om de welverdiende Ipad uit te reiken! Bijgaand een foto van de uitreiking, samen met een impressie van de winnende inzending. Familie Veens, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Winnaar fotowedstrijd Groothuisbouw

Winnaar fotowedstrijd Groothuisbouw

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.