Terug naar overzicht 17 augustus 2015

Twee rechter handen? Laat uw woning casco bouwen!

Het komt voor dat mensen laaiend enthousiast zijn over één van onze woningen, maar dat hun droomhuis uiteindelijk financieel niet haalbaar blijkt te zijn. Deze groep mensen geven wij graag een duwtje in de rug, zodat hun droom wel werkelijkheid kan worden. Iedereen, die dat wil, kan veel geld besparen door de woning casco te laten bouwen. Bent u zelf handig of heeft u kennissen met twee rechterhanden, dan is dit uw kans.

In het kort komt casco bouwen op het volgende neer: het dak is helemaal af (incl. dakpannen, goten, sierlijsten, eventuele dakkapellen, etc.) en de kozijnen inclusief beglazing zijn geplaatst. Ook verzorgt Groothuisbouw het volledige metselwerk. De buitenzijde is dus volledig gereed. Zelf regelt u de afbouw aan de binnenzijde van de woning.

Wat houdt casco bouw in?
1. Volledige kapconstructie gereed.
2. Goten volledig afgetimmerd en afgewerkt met zinen kraal.
3. Eventuele schoorstenen en dakkapellen geplaatst.
4. Dak volledig met keramische pannen gedekt.
5. Woning volledig glas-, wind- en waterdicht.
6. Woning volledig voorzien van metsel- en voegwerk.
7. Volledige aanvraag omgevingsvergunning inclusief constructieberekeningen.

Op onze website kunt u uw eigen woning volledig samenstellen en hiervan de exacte prijs bepalen. Nadat u uw woning heeft samengesteld, kunt u met één druk op de knop eenvoudig de cascoprijs berekenen. Probeer het zelf en trek uw conclusie...

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.