Terug naar overzicht 6 april 2020

Reserveer nu een privébezoek aan de modelwoningen!

Wilt u graag een bezoek brengen aan de modelwoningen en wilt u de zekerheid hebben dat er geen andere bezoekers aanwezig zijn? Reserveer dan een privébezoek! 

Onze modelwoningen zijn nog steeds voor iedereen geopend, 6 dagen per week, zonder afspraak. Wilt u liever geen andere bezoekers tegenkomen? Reserveer dan een privébezoek op woensdagavond op een van de volgende tijden:

  • 17:00 - 18:00 uur
  • 18:00 - 19:00 uur
  • 19:00 - 20:00 uur

Tijdens een privébezoek heeft u de modelwoningen een heel uur helemaal voor uzelfUiteraard is er - op voldoende afstand - een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Direct een afspraak maken voor een privébezoek? 

 0527 624 370

Modelwoningen

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.