Terug naar overzicht 6 april 2020

Reserveer nu een privébezoek aan de modelwoningen!

Wilt u graag een bezoek brengen aan de modelwoningen en wilt u de zekerheid hebben dat er geen andere bezoekers aanwezig zijn? Reserveer dan een privébezoek! 

Onze modelwoningen zijn nog steeds voor iedereen geopend, 6 dagen per week, zonder afspraak. Wilt u liever geen andere bezoekers tegenkomen? Reserveer dan een privébezoek op woensdagavond op een van de volgende tijden:

Tijdens een privébezoek heeft u de modelwoningen een heel uur helemaal voor uzelfUiteraard is er - op voldoende afstand - een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Direct een afspraak maken voor een privébezoek? 

 0527 624 370

Modelwoningen

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Openingstijden modelwoningen | zomer 2020

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Modelwoningen blijven vooralsnog open voor bezoek

Overweegt u een bezoek aan de modelwoningen en vraagt u zich af of deze wel open zijn in verband met het Coronavirus? Wij informeren u graag hoe wij daar mee omgaan. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent concreet dat de modelwoningen vooralsnog gewoon open zijn voor bezoek.
Wij houden u op de hoogte!