Openingstijden modelwoningen zomer 2019

Terug naar overzicht 24 juni 2019


Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent van harte welkom! Omdat zowel onze bouwvakkers op de bouw als op kantoor genieten van een welverdiende vakantie zijn de openingstijden van onze modelwoningen in deze periode aangepast. Hieronder hebben wij de gewijzigde openingstijden voor u op een rijtje gezet:

Modelwoningen type GL2, GL3 en GL6 >

Week 30
maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli 2019: geopend 8:00 - 17:00 uur

zaterdag 27 juli: gesloten
zondag 28 juli: gesloten

Week 31 en 32
maandag 29 juli t/m zondag 11 augustus 2019: gesloten

Week 33
maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2019: geopend 08:00 - 17:00 uur
zaterdag 17 augustus: gesloten
zondag 18 augustus: gesloten
 

Week 35
zaterdag 31 augustus: 12:00 - 15:00 uur i.v.m. personeelsuitje

Modelwoningen type GH1 en GH2 >
De modelwoningen type GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis zijn in de zomerperiode geopend op dezelfde dagen en tijden als de andere modelwoningen. Om toegang te krijgen tot deze twee modelwoningen kunt u bij ons op kantoor een toegangscode afhalen om de deur te openen.

Op de dagen dat de modelwoningen geopend zijn, is een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ons kantoor is van maandag 29 juli t/m zondag 18 augustus 2019 gesloten. Vanaf maandag 19 augustus gelden de reguliere openingstijden.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!