Terug naar overzicht 7 september 2015

Open Huis woensdag 30 september in Bergen op Zoom


Op woensdag 30 september 2015 kunt u een kijkje nemen in deze Notariswoning gebouwd aan de Delweg 26 in Bergen op Zoom.

Voor de afwerking van de nok van deze schildkap is gekozen voor keramische pironnen i.p.v. schoorstenen. Ook de louvre luiken zijn een opvallend detail aan deze woning.

Door de serre vergunningsvrij te bouwen en tevens de nok te verlagen, komt de inhoud van deze woning op 600 m3. Met name in het buitengebied geldt vaak een maximumcapaciteit van 600 - 650 m3 voor te bouwen woningen. Deze Notariswoning is een mooi voorbeeld hoe dit gerealiseerd kan worden zonder concessies te doen aan het woongemak. Naast de 3 slaapkamers en royale badkamer op de verdieping, zijn ook een ruime slaap-en badkamer op de begane grond gerealiseerd. Nieuwsgierig? Dan zien wij u graag op woensdag 30 september.


 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.