Terug naar overzicht 29 januari 2016

Open Huis woensdag 3 februari in Zuid-Beijerland

Op woensdag 3 februari 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwde woning aan de Akkerwinde 34 in Zuid-Beijerland.

Deze mooi afgewerkte woning van het type GL6 is gebouwd in notarisstijl, met een kap van 53 graden (standaard is 48 graden). Deze steilere dakhelling geeft nog meer ruimte op de verdieping en geeft tevens de mogelijkheid om een extra kozijn in de nok te plaatsen. Opvallend zijn de grijs gemeleerde gevelsteen, de gestreken i.p.v. geborstelde voeg, de luiken en de toepassing van een solar tube op de verdieping. Binnen wordt de woonkamer door ensuite wanden gescheiden van de comfortabele leefkeuken, tevens zijn op de begane grond onder andere een tuinkamer, bijkeuken en garage te vinden. Op de verdieping is onder andere gekozen voor 3 vaste kasten, een slaapkamer met inloopkast, een badkamer en een separaat toilet.

Kortom: deze woning is het bezichtigen zeker meer dan waard! Noteert u woensdag 3 februari 2016 alvast in uw agenda?

Voor foto's, een tekening van de woning en een volledige routebeschrijving gaat u naar Open Huis | Zuid-Beijerland.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.