Terug naar overzicht 14 april 2015

Open Huis woensdag 29 april in Elst

Op woensdag 29 april 2015 bent u van harte welkom tijdens het Open Huis in Elst.

Het Open Huis vindt plaats in een door ons gebouwde T-kap aan de Germaan 1 in Elst. Het bijgebouw van deze T-kap is voorzien van een plat dak en is verlengt naar 9,66 meter. Ook de roedeverdeling in de ramen, de 'gemetselde oortjes' en de gootlijn zijn aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Door de dakhelling aan te passen naar 53 graden zijn de 4 slaapkamers op de verdieping nog ruimer dan bij een standaard dakhelling van 48 graden.


Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.