Terug naar overzicht 21 mei 2015

Open Huis woensdag 24 juni in Giessenburg

Op woensdag 24 juni 2015 is het Open Huis in Giessenburg.

Op een schitterende locatie aan de Bovenkerkseweg 29 bent u welkom in een door ons gebouwde T-kap in notarisstijl. De woning is voorzien van een zeer grote serre, die aan de zij- en achterzijde van de woning is geplaatst. Verder heeft deze T-kap alle kenmerken die u van een woning in notarisstijl mag verwachten, zoals dakkapellen met sierlijsten, luiken, hanenkammen en een smeedijzeren voordeur. Bent u nieuwsgierig hoe deze woning er van binnen uitziet? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek tijdens het Open Huis!

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.