Terug naar overzicht 31 maart 2015

Open Huis woensdag 22 april in Wassenaar

Wilt u dit schitterende Herenhuis van binnen bewonderen? Kom dan naar het Open Huis op woensdag 22 april 2015 in Wassenaar.

U bent deze dag van harte welkom om dit schitterende Herenhuis in klassieke stijl te bezichtigen. Achter de statige voordeurpartij met dubbele voordeur loopt u vanuit de hal de grote woonkeuken en woonkamer binnen. Aan de binnenzijde is dit Herenhuis zeer luxe afgewerkt met onder andere stompe deuren en gordijnkoven. Een serre en veranda maken de begane grond compleet. Ook de beide verdiepingen zijn met in totaal 3 badkamers en 6 slaapkamers het bezichtigen meer dan waard. Met onder andere 4 schoorstenen, een verlengde dakkapel en een exclusieve gevelsteen is ook de afwerking van de buitenzijde zeer luxe.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.