Terug naar overzicht 9 april 2015

Open Huis woensdag 22 april in Nijmegen

Ook in Nijmegen is het op woensdag 22 april Open Huis. Op deze datum kunt u een door ons gebouwde T-kap bezichtigen.  

Bent u nieuwsgierig wat buiten ons Huizenboek om nog meer allemaal mogelijk is? Dan is dit Open Huis een echte aanrader!

Deze opvallende T-kap aan de Kruidenstraat 209 heeft een verhoogde borstwering op de eerste verdieping. Het metselwerk is gekeimd, ook zijn hierin op- en terugliggende accenten aangebracht. Samen met het zinken bloemkozijn en de zinken dakkapellen is de woning het bezichtigen absoluut meer dan waard. Door de verhoogde gootlijn en de 53 graden kap heeft de woning heel veel ruimte op de beide verdiepingen.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.