Terug naar overzicht 15 oktober 2015

Open Huis woensdag 21 oktober in Groesbeek

Op woensdag 21 oktober 2015 is het Open Huis in een door ons gebouwde woning in Groesbeek.

De woning is gebouwd op een unieke locatie direct grenzend aan het bos in plan Stekkenberg. Deze woning, type GL2, is uitgevoerd in notarisstijl. Naast een riante woonkeuken-/kamer, heeft de opdrachtgever van deze woning onder andere gekozen voor 2 dubbele tuindeuren, een open haard en 4 slaapkamers op de verdieping, waarvan een slaapkamer is voorzien van een inloopkast.

Wilt u meer zien van deze woning? Kom dan woensdag 21 oktober naar het Open Huis.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.