Terug naar overzicht 23 april 2015

Open Huis woensdag 20 mei in Veldhoven

Op woensdag 20 mei 2015 is het Open Huis in een door ons gebouwd Herenhuis in Veldhoven.

Aan de Lakenvelder 18 hebben wij voor onze opdrachtgever een Herenhuis in klassieke stijl gebouwd. Wat direct opvalt zijn het prachtige middenrisaliet en het Franse balkon bij de entree van deze woning. Eenmaal binnen loopt u vanuit de hal met vide richting de grote woonkamer met serre en veranda. Doordat gekozen is voor een doorlopend verandadak, sluit dit dak als overkapping aan op het bijgebouw. De hoekrisalieten op zowel de woning als het bijgebouw maken het plaatje compleet.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.