Terug naar overzicht 29 maart 2016

Open Huis woensdag 18 mei in Maarn

Op woensdag 18 mei 2016 bent u welkom tijdens het Open Huis in deze door Groothuisbouw gebouwde woning in Maarn.

De woning van het type GL5 is gebouwd op een unieke bosrijke locatie aan de Maarnse Grindweg 22. De opdrachtgevers van deze woning hebben gekozen voor een optimale benutting van de mogelijkheid om vergunningsvrij te bouwen. Zowel het bijgebouw als de garage zijn vergunningsvrij; dit is maarliefst 150 m2(!). De woning wordt via het bijgebouw met plat dak verbonden aan de dubbele garage welke voorzien is van sectionaal deuren. Een aantal andere kenmerken van de woning zijn: gemetselde topgevels, een frans balkon aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, 8 dakramen, een vide, 2 badkamers op de verdieping, etc.

Kortom: een huis dat het bezichtingen meer dan waard is! Wilt u ook graag een kijkje nemen? Noteer dan woensdag 18 mei alvast in uw agenda.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.