Terug naar overzicht 29 juni 2015

Open Huis woensdag 15 juli in Voorschoten

Op woensdag 15 juli 2015 is het Open Huis in deze schitterende Notariswoning aan de Bachlaan 4 in Voorschoten.

Deze zeer ruime Notariswoning heeft een afmeting van 13,92 x 10,61 meter en is voorzien van een sluis en garage. Zowel de woning als de sluis en garage zijn volledig onderkelderd. In verband met de kelder is gekozen voor 5 koekoeks, verdeeld over de woning en de garage.

Ook de rest van de woning is het bezichtigen meer dan waard. Wat dacht u van de luifel en het glas-in-lood bij de voordeurpartij, de serre-veranda aan de tuinzijde van de woning en de mogelijkheid om niet alleen met de trap maar ook met de lift naar boven te kunnen? Nieuwsgierig? Dan zien wij u graag op woensdag 15 juli.
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.