Terug naar overzicht 5 oktober 2015

Open Huis woensdag 14 oktober in Arnhem


Op woensdag 14 oktober 2015 is het Open Huis in deze Notariswoning met gemetselde topgevels in Arnhem.

De woning gebouwd aan de Nel Klaassenstraat in Arnhem is zowel aan de voor- als aan de achterzijde uitgebreid met een 4e dakkapel. In combinatie met de gemetselde topgevels is deze woning ook op de verdieping zeer ruim. Op de verdieping is deze ruimte ingevuld met onder andere twee badkamers en een vaste trap naar zolder. Bij de woning is een vrijstaande dubbele garage met plat dak gebouwd. Nieuwsgierig? Dan zien wij u graag op woensdag 14 oktober.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.