Terug naar overzicht 4 maart 2015

Open Huis woensdag 1 april in Elst

Op woensdag 1 april (ja, het is echt waar!) is het Open Huis in een door ons gebouwde woning in Elst.

Aan de Olympiasingel 3 hebben wij een P-kap met gemetselde topgevels gebouwd, waarbij het bovenste deel van de gevels is voorzien van een houten top. De woning is voorzien van luiken en heeft een garage met plat dak. In deze ruim opgezette woning zijn naast de woonkamer, open keuken en toilet op de begane grond ook een ruime bijkeuken en garage te vinden. Op de verdieping is gekozen voor 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.