Terug naar overzicht 11 januari 2020

Open Huis in Vleuten

Deze woning heeft een landelijke uitstraling door de luiken, die ook functioneel zijn, en de klassieke kozijnen in de voorgevel. De ramen hebben een klassieke roedenverdeling op het glas. De woning heeft op de begane grond een open indeling met glasdeuren. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een speelkamer voor de kinderen met extra grote glasdeuren naar buiten. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, 1 badkamer en een aparte wc. 

Komt u ook een kijkje nemen? Ga voor alle informatie naar 'Open Huis in Vleuten'

Wij ontmoeten u graag op woensdag 5 februari in Vleuten. 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.