Terug naar overzicht 31 oktober 2019

Open Huis in Oostvoorne

De woning is gebouwd met een schildkapsluis en berging. De woning is onder andere voorzien van zeven enkele- en een dubbele dakkapel en twee serres: een aan de zij- en een de achterkant van de woning. De sluis en berging zijn aan de achterzijde over de volledige breedte voorzien van een veranda. De opdrachtgevers hebben ervoor gekozen om hun woning te voorzien van een zeer luxe afwerking. 

Komt u ook een kijkje nemen? Ga voor alle informatie naar 'Open Huis Oostvoorne'.

Wij ontmoeten u graag op donderdag 14 november 2019 in Oostvoorne.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.