Open huis in Soesterberg

Terug naar overzicht 7 mei 2019

Deze woning, gebouwd aan de Amersfoortsestraat 126A, is uitgevoerd met een schildkap en voorzien van diverse prachtige details, die het bezichtigen van deze woning meer dan waard maken.

De moderne roedeverdeling en luiken vallen direct op. Een leuk detail is dat de luiken functioneel gemaakt zijn en dus als zonwering gebruikt kunnen worden.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link "Open Huis" voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 15 mei in Soesterberg.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!