Terug naar overzicht 9 juli 2019

Open huis in Nuis

Deze woning, gebouwd aan de Coenderslaan 33, is uitgevoerd met een prachtige notaris voordeurpui, veranda en carport in stijl van de woning. Op de eerste verdieping zijn er 2 zeer royale slaapkamers (waarvan 1 met grote inloopkast) en een open ruimte aangrenzend aan de overloop waar een tweede woonkamer kan worden gerealiseerd. De slaapkamer en badkamer op de begane grond zorgen ervoor dat deze woning levensloopbestendig is.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link "Open huis" voor alle informatie. 

Wij ontmoeten u graag op woensdag 24 juli in Nuis.

Thumbnail  Thumbnail  Thumbnail

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.