Open huis in Montfoort

Terug naar overzicht 20 mei 2019

Deze woning, gebouwd aan Blokland 4, is uitgevoerd met wit keimwerk met donkere plint en luiken.  De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een ruime badkamer en is voorzien van drie dubbele dakkappellen voor extra lichtinval. Verder is deze landelijke woning uitgevoerd met een grote serre in combinatie met veranda.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link "Open huis" voor alle informatie. 

Wij ontmoeten u graag op woensdag 22 mei in Montfoort. 

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!