Terug naar overzicht 12 januari 2020

Open Huis in Wijchen

Dit herenhuis is modern uitgevoerd met schildkap. Bijzonder aan deze woning is dat hij gedraaid op de kavel staat. Vanuit de ruime hal loopt u de grote woonkamer binnen. Door middel van 2 deuren zijn de royale woonkamer en woonkeuken met elkaar verbonden. De woning beschikt over een berging en veranda. Aan de voorkant van de berging bevindt zich een carport. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer. 

Komt u ook een kijkje nemen? Ga voor alle informatie naar 'Open Huis in Wijchen'

Wij ontmoeten u graag op woensdag 26 februari in Wijchen. 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.