Terug naar overzicht 4 januari 2020

Open Huis in Soest

Wat opvalt aan deze woning zijn de twee sierschoorstenen, de luiken bij de ramen en de hardhouten deuren van de berging. De erker aan de achterzijde van de woning zorgt voor nog meer ruimte en extra lichtinval en is uitgevoerd met een gemetselde borstwering. Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is voorzien  van 4 enkele dakkapellen aan de voorzijde en beide zijkanten en aan de achterzijde 1 dubbele dakkapel. 

Komt u ook een kijkje nemen? Ga voor alle informatie naar 'Open Huis Soest'

Wij ontmoeten u graag op woensdag 15 januari 2020 in Soest.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.