Terug naar overzicht 14 januari 2019

Open Huis in Lemele

Op woensdag 30 januari 2019 kunt u een kijkje nemen in een prachtige door ons gebouwde Notariswoning in Lemele.

De woning aan de Bulemansteeg is aan de buitenzijde onder andere voorzien van een luxe entreepartij met smeedijzeren voordeur, hoekrisalieten en een royale serre. Naast de woning is tevens de vrijstaande berging met schildkap en veranda te bezichtigen.

Op de begane grond heeft de opdrachtgever naast de zeer ruime woonkamer en woonkeuken onder andere gekozen voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn onder andere 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 30 januari in Lemele!

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.