Open Huis in Lemele

Terug naar overzicht 14 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 kunt u een kijkje nemen in een prachtige door ons gebouwde Notariswoning in Lemele.

De woning aan de Bulemansteeg is aan de buitenzijde onder andere voorzien van een luxe entreepartij met smeedijzeren voordeur, hoekrisalieten en een royale serre. Naast de woning is tevens de vrijstaande berging met schildkap en veranda te bezichtigen.

Op de begane grond heeft de opdrachtgever naast de zeer ruime woonkamer en woonkeuken onder andere gekozen voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn onder andere 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 30 januari in Lemele!

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Duurzaam wonen: info & tips

Zonnepanelen, warmtepompen en isolatie: duurzame oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huizenwereld. Wilt u ook duurzaam wonen en bent u benieuwd welke stappen u hiervoor kunt zetten? Wij geven u graag wat meer informatie én handige tips op weg naar duurzaam wonen!

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 
Wij houden u op de hoogte!