Open Huis in Lemele

Terug naar overzicht 14 januari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 kunt u een kijkje nemen in een prachtige door ons gebouwde Notariswoning in Lemele.

De woning aan de Bulemansteeg is aan de buitenzijde onder andere voorzien van een luxe entreepartij met smeedijzeren voordeur, hoekrisalieten en een royale serre. Naast de woning is tevens de vrijstaande berging met schildkap en veranda te bezichtigen.

Op de begane grond heeft de opdrachtgever naast de zeer ruime woonkamer en woonkeuken onder andere gekozen voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn onder andere 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 30 januari in Lemele!

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!