Terug naar overzicht 25 oktober 2018

Open Huis in Bussum

Op woensdag 14 november 2018 kunt u een kijkje nemen in een door ons gebouwde Stadsvilla in Bussum.

De woning van het type GH1 is uitgevoerd in wit keimwerk en voorzien van vier zinken dakkapellen. Verder is deze royale Stadsvilla uitgevoerd met een groot, volledig geïsoleerd bijgebouw waarin onder andere plaats is voor een grote woonkeuken en een ruime berging. Verdeelt over de 2 verdiepingen kunt u verder onder andere 5 slaapkamers en 2 badkamers bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 14 november!

      

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.