Open Huis in Boesingheliede

Terug naar overzicht 31 januari 2019

Deze prachtige GL6 in notarisstijl kunt u vrijdag 22 maart 2019 bezichtigen tijdens het Open Huis in Boesingheliede.

Aan de buitenzijde is de woning verfraaid met onder andere 3 dakkapellen, luiken en een extra schoorsteen. De 4 grote ramen in de zijgevel zorgen samen met de 2 schuifpuien in de achtergevel voor een heerlijke lichtinval in deze ruime woning. Op de begane grond vloeien de grote woonkamer en woonkeuken in elkaar over. Op de verdieping zijn naast de 4 royale slaapkamers tevens een badkamer en een separaat toilet te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 22 maart in Boesingheliede!

  

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Duurzaam wonen: info & tips

Zonnepanelen, warmtepompen en isolatie: duurzame oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huizenwereld. Wilt u ook duurzaam wonen en bent u benieuwd welke stappen u hiervoor kunt zetten? Wij geven u graag wat meer informatie én handige tips op weg naar duurzaam wonen!

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 
Wij houden u op de hoogte!