Open Huis in Boesingheliede

Terug naar overzicht 31 januari 2019

Deze prachtige GL6 in notarisstijl kunt u vrijdag 22 maart 2019 bezichtigen tijdens het Open Huis in Boesingheliede.

Aan de buitenzijde is de woning verfraaid met onder andere 3 dakkapellen, luiken en een extra schoorsteen. De 4 grote ramen in de zijgevel zorgen samen met de 2 schuifpuien in de achtergevel voor een heerlijke lichtinval in deze ruime woning. Op de begane grond vloeien de grote woonkamer en woonkeuken in elkaar over. Op de verdieping zijn naast de 4 royale slaapkamers tevens een badkamer en een separaat toilet te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 22 maart in Boesingheliede!

  

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!