Terug naar overzicht 31 januari 2019

Open Huis in Boesingheliede

Deze prachtige GL6 in notarisstijl kunt u vrijdag 22 maart 2019 bezichtigen tijdens het Open Huis in Boesingheliede.

Aan de buitenzijde is de woning verfraaid met onder andere 3 dakkapellen, luiken en een extra schoorsteen. De 4 grote ramen in de zijgevel zorgen samen met de 2 schuifpuien in de achtergevel voor een heerlijke lichtinval in deze ruime woning. Op de begane grond vloeien de grote woonkamer en woonkeuken in elkaar over. Op de verdieping zijn naast de 4 royale slaapkamers tevens een badkamer en een separaat toilet te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Klik dan op de link 'Open Huis' voor alle informatie.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 22 maart in Boesingheliede!

  

  

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.