Terug naar overzicht 12 januari 2020

Open Huis in Almere

De GL6 is uitgevoerd met gemetselde topgevels. Wat direct opvalt aan deze woning is de prachtige combinatie van de grijs gemêleerde gevelsteen en de donkere plintsteen. Binnen beschikt de woning over een royale keuken en woonkamer. Ook beschikt de woning over een berging en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale master bedroom met inloopkast, 2 badkamers, een apart toilet en 3 slaapkamers. 

Komt u ook een kijkje nemen? Ga voor alle informatie naar 'Open Huis Almere'

Wij ontmoeten u graag op woensdag 12 februari 2020 in Almere. 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.