Terug naar overzicht 16 juni 2015

Open Huis donderdag 9 juli in Rockanje


Op donderdag 9 juli is het Open Huis in een door ons gebouwde Notariswoning met schildkap.

De woning aan de Helleborusweg 10 is gebouwd met een sluis en dubbele garage. De sluis is verbreed richting de achterzijde van de woning. Deze verbreding is niet zichtbaar aan de voorzijde van de woning, maar biedt zoveel ruimte dat zowel een bijkeuken als een (en suite)badkamer in de sluis zijn gemaakt. Prachtige elementen als een serre-/veranda, luiken aan de voorzijde van de woning en een smeedijzeren voordeur maken deze Notariswoning helemaal af.


Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.