Terug naar overzicht 16 juni 2015

Open Huis donderdag 9 juli in Rockanje

Op donderdag 9 juli 2015 kunt u een gestucte Notariswoning bezichtigen aan de Achterstrypseweg 9 in Rockanje.

Deze Notariswoning met gemetselde topgevels is uitgevoerd met een sluis en dubbele garage. Naast het stucwerk zijn ook de zinken dakkapellen, de vlakke dakpan en de aangepaste roedeverdeling in de ramen echte blikvangers. Ook binnen is met o.a. 2 gashaarden, een grote woonkeuken, 3 slaapkamers en een inloopkast (op de verdieping) meer dan genoeg te zien. Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Dan zien wij u graag tijdens het Open Huis!

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.