Terug naar overzicht 27 januari 2016

Open Huis donderdag 28 januari in Duiven

Op donderdag 28 januari 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwd Herenhuis klassiek aan de Vriesschestraat 1 in Duiven.

Aan de buitenzijde van de woning vallen direct een aantal elementen op: de donkerblauwe luiken, de klassieke voordeur met smeedijzer en de royale serre-/veranda. Wat niet direct opvalt, maar wel een opvallend element is aan deze woning, is de garage. Deze is i.p.v. aan de zijkant, aan de achterkant van de woning aangebouwd.
Binnen kunt u op de begane grond onder andere de grote keuken, de woonkamer en de werkkamer bezichtigen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Aangekomen op de tweede verdieping vindt u nogmaals 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Kortom, deze woning is het bezichtigen meer dan waard.

Wilt u ook graag eens een kijkje nemen in een pas opgeleverde woning van Groothuisbouw? Kom dan donderdag 28 januari 2016 naar het Open Huis!

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.