Terug naar overzicht 29 oktober 2015

Open Huis donderdag 19 november in Aalsmeer

Op donderdag 19 november 2015 is het Open Huis in een woning van het type GL2, gebouwd aan de Hornweg 159 in Aalsmeer.

De woning is uitgevoerd in notarisstijl. Dat betekent dat de woning naast de standaarduitrusting o.a. is voorzien van 'Amsterdamse kozijnen' met roedeverdeling, hardstenen raamdorpels en zinken hemelwaterafvoeren. Ook binnen is meer dan genoeg te zien! Naast de royale woonkamer en -keuken (beide voorzien van open haard), zijn op de begane grond een toilet, een bijkeuken en een werkkamer te vinden. Naast de 5 slaapkamers op de verdieping zijn nog eens 2 badkamers, een separaat toilet, een bergruimte en een inloopkast te bezichtigen.

Bent u benieuwd naar deze mooie woning? Kom dan donderdag 19 november naar het Open Huis. 
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.