Terug naar overzicht 29 maart 2016

Open Huis donderdag 14 april in Zuid-Beijerland

Op donderdag 14 april 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwde woning van het type GL3.

De Notariswoning aan de Akkerwinde 28 is gebouwd met gemetselde topgevels en een aangebouwde berging. Aan de buitenzijde is de woning verfraaid met luiken en een dubbele veranda.

Binnen worden de ruime woonkamer en woonkeuken met elkaar verbonden door dubbele glasdeuren. Zowel het plafond van de woonkamer als van de -keuken is afgewerkt met strakke sierlijsten. Ook op de verdieping is ruimte in overvloed. Naast de badkamer zijn hier ook 4 slaapkamers te bezichtigen.

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Noteer dan donderdag 14 april alvast in uw agenda.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.