Terug naar overzicht 24 februari 2016

Open Huis donderdag 10 maart in Zuid-Beijerland

Op donderdag 10 maart 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwde woning aan de Akkerwinde 48 in Zuid-Beijerland.

Deze wit gekeimde woning van het type GL2 is aan de buitenzijde voorzien van een donkere plintsteen en hardstenen raamdorpels. Er is gekozen voor een steilere dakhelling. Door de kap uit te voeren in 53 graden (48 graden is standaard), ontstaat extra ruimte op de verdieping en de zolder. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan een slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer en een dubbele inloopkast. Via een vaste trap is de zeer ruime zolder bereikbaar.

Wilt u graag eens een kijkje nemen in deze woning? Noteer dan donderdag 10 maart 2016 alvast in uw agenda!
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.