Terug naar overzicht 5 februari 2016

Open Huis dinsdag 9 februari in Rockanje

Op dinsdag 9 februari 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwde woning in Rockanje.

Deze woning is alles behalve een 'standaard' woning van het type GL2. Zowel het hoofd-als het bijgebouw zijn vergroot, daarnaast is het bijgebouw verbreed tot ruim 13 meter. Deze woning is voorzien van een uitgebreide technische installatie: een water-water-warmtepompsysteem op basis van grondwater, thermische panelen ten behoeve van een zonneboiler en pv panelen.

Andere bijzondere kenmerken van de woning zijn de gebeitste eikenhouten voordeur, de 9 dubbele dakkapellen en de royale serre met twee dubbele en één 4-delige schuifpui. Binnen is naast de woonkamer en woonkeuken onder andere plaats voor meerdere werkruimten. De begane grond en eerste verdieping zijn volledig voorzien van vloerverwarming.

Kortom: deze woning is het bezichtigen zeker meer dan waard! Noteert u dinsdag 9 februari 2016 alvast in uw agenda?

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.