Terug naar overzicht 26 november 2015

Open Huis dinsdag 8 december in Montfoort

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in ons Herenhuis ontworpen door Bertram Beerbaum? Dan is dit uw kans!!

Op dinsdag 8 december 2015 is het Open Huis in het eerste door ons gebouwde Bertram Beerbaum Herenhuis, aan het Rietgras 2 in Montfoort. Deze woning heeft alles wat u van het Bertram Beerbaum Herenhuis (woningtype BB3) mag verwachten: stucwerk op de gevel, vlakke keramische dakpannen, een sluis met garage, een royale veranda en natuurlijk de opvallende voordeur met hoge glaspartij.

Ook binnen is meer dan genoeg te zien. De woning is tijdens het Open Huis al volledig ingericht en bewoond. Een betere indruk van de deze woning kunnen wij u in een dag niet geven!

Bent u benieuwd naar het Bertram Beerbaum Herenhuis? Kom dan dinsdag 8 december naar het Open Huis!

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.