Terug naar overzicht 22 oktober 2015

Open Huis dinsdag 27 oktober in Voorhout

Op dinsdag 27 oktober 2015 is het Open Huis in deze bijzondere Notariswoning in Voorhout.

De woning, gebouwd aan de Engelselaan 1A, heeft een uitbouw aan de voor- en achterzijde. De woning heeft een dubbele inpandige garage. In de uitbouw aan de achterzijde zitten 2 dubbele terrasdeuren. In plaats van de standaard 48 graden, heeft de opdrachtgever gekozen voor een kap met een helling van 53 graden. In combinatie met de verhoogde borstwering geeft dit nog meer ruimte op de verdieping.

Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere woning? Kom dan dinsdag 27 oktober naar het Open Huis.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.