Terug naar overzicht 10 februari 2016

Open Huis dinsdag 23 februari in Veldhoven

Op dinsdag 23 februari 2016 is het Open Huis in een wit gekeimd klassiek Herenhuis in Veldhoven.

Dit Herenhuis is gebouwd in de basisafmeting 13,92 x 8,71 meter. De woning is volledig onderkelderd en voorzien van een dubbele veranda en aangebouwde garage met carport. Buiten is de woning verfraaid met luiken en een frans balkon met openslaande deuren.
Binnen is op de begane grond gekozen voor een woonkamer, een woonkeuken, een werkkamer en een toilet met urinoir. Op de eerste en tweede verdieping zijn onder andere 2 badkamers en diverse slaapkamers te vinden.

Kortom: deze woning is het bezichtigen zeker meer dan waard! Noteert u dinsdag 23 februari 2016 alvast in uw agenda?

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.