Terug naar overzicht 5 oktober 2015

Open Huis dinsdag 13 oktober in Abbenbroek

Op dinsdag 13 oktober 2015 is het Open Huis in een door ons gebouwde Notariswoning in Abbenbroek.

De woning gebouwd aan de Oude Waaldijk 7 is uitgevoerd met gemetselde topgevels en een aangebouwde garage met plat dak. Aan de achterzijde van de woning is gekozen voor een serre en veranda. Ook binnen is genoeg te zien! Naast de riante woonkeuken en woonkamer met open haard, is op de begane grond tevens een slaapkamer gerealiseerd. Ook op de verdieping is met o.a. 4 slaapkamer en een badkamer aan ruimte geen gebrek! Nieuwsgierig? Dan zien wij u graag op dinsdag 13 oktober.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.