Terug naar overzicht 9 maart 2017

Nieuwe productiehal

De bouw van onze nieuwe productiehal schiet al lekker op. Nog een aantal weken en dan kunnen we de nieuwe hal in gebruik nemen!

Inmiddels is de nieuwe bedrijfsruimte klaar voor het opstellen van de machines. In de nieuwe productiehal zijn de kantoren van de tekenkamer en werkvoorbereiding door middel van een loopbrug verbonden met de kantoren voor productie en logistiek. In het midden van deze loopbrug is een uitzichtpunt, het kraaiennest, aangebracht. Van hieruit heb je straks een mooi overzicht over alles wat er in de hal gebeurt. 
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.