Terug naar overzicht 17 januari 2022

Bouwstijl 'Modern & Stijlvol'

Naast de ‘Eigentijds & Strak’ uitvoering is er nóg een moderne bouwstijl binnen ons assortiment: de uitvoering ‘Modern en & Stijlvol’. Voor deze uitvoering hebben onze vertrouwde GL2, GL4, GL5, GL6 en GL7 een compleet nieuw jasje gekregen.

Royale schuine overstekken
De uitvoering ‘Modern & Stijlvol’ kenmerkt zich door de royale schuine overstekken aan de voor- en achterzijde van de woning en de standaard 53° kap. Deze kap geeft de woning nóg meer uitstraling en levert in de slaapkamers en op de vliering veel extra ruimte op ten opzichte van een kap van 48°. Een kap van 53° biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste trap naar zolder. Wanneer u kiest voor een woning met een kap van 48°, dan vervalt deze mogelijkheid.

Luxe details
Naast de standaard luxe uitrusting wordt de woning in de uitvoering ‘Modern en Stijlvol’ onder andere voorzien van anthra zinken hemelwaterafvoeren en gevelafdekkers.

  
  

GL2 | Modern en Stijlvol                             GL4 | Modern en Stijlvol

  
GL5 | Modern en Stijlvol 

De woning extra verfraaien? Kies dan voor een uitgebouwde entree (GL4, GL7) of een prachtig gedetailleerd hoekraam afgewerkt met anthra zink.

  
  
GL6 | Modern en Stijlvol                             GL7 | Modern en Stijlvol

Wilt u graag een woning bouwen met Groothuisbouw en spreekt de uitstraling van onze ‘Modern & Stijlvol’ uitvoeringen u aan? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij informeren u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.