Terug naar overzicht 9 juni 2015

Groothuisbouw en Bertram Beerbaum

Door samen te werken met topontwerper Bertram Beerbaum is een unieke serie woningtypen ontstaan. Woningen met een exclusief design, gebouwd volgens het uitgedachte bouwproces van Groothuisbouw. Wat ons betreft zijn deze woningtypen de nieuwste stap om u nog beter van dienst te zijn bij de bouw van uw droomwoning.
 

Over Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum is algemeen directeur en mede-eigenaar van Kabaz. Hij is ontwerper van alles wat met wonen te maken heeft en u kent hem misschien als designer, presentator en jurylid in verschillende media. Hij is onder andere betrokken bij de televisieprogramma’s Huizenjacht, Het Mooiste pand van Nederland, Je Eigen Droomhuis en Stay or Go. Hij geeft lezingen over interieurarchitectuur, houdt brainstormsessies op beurzen en bij leveranciers van verschillende woonmerken. Als gastheer presenteert hij introducties van nieuwe woonitems en verzorgt hij prijsuitreikingen bij ontwerpwedstrijden. Bent u benieuwd of onze nieuwste woningtypen bij u passen? Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden!

Groothuisbouw en Bertram Beerbaum

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.