Terug naar overzicht 20 mei 2016

Dubbel Open Huis woensdag 25 mei in Montfoort

Op woensdag 25 mei 2016 kunt u niet 1, maar 2 huizen bezichtigen in Montfoort! U bent deze dag welkom aan het Rietgras in Montfoort in een door ons gebouwde woning van het type GL2, uitgevoerd in notarisstijl. Tegenover deze woning is het tegelijkertijd ook Open Huis, daar ontmoeten wij u graag in een door ons gebouwd Bertram Beerbaum Herenhuis, type BB3.

GL2
De GL2 uitgevoerd in notarisstijl is o.a. voorzien van luiken, hanenkammen boven de kozijnen, 8 dakkapellen, een extra schoorsteen en een serre.

BB3
De BB3 heeft alles wat u van een Bertram Beerbaum Herenhuis mag verwachten: o.a. stuukwerk op de gevels, een vlakke dakpan en een voordeur met hoge glaspartij.

Kortom: meer dan genoeg redenen om woensdag 25 mei naar Montfoort te komen! Wilt u ook graag een kijkje nemen? Noteer dan woensdag 25 mei alvast in uw agenda.

 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.