Terug naar overzicht 3 februari 2021

Eigentijds & Strak: De nieuwe stadsvilla!

Strak vormgegeven woningen, donkere kozijnen en een combinatie van meerdere kleuren metselwerk. Dat zijn de trends die we op dit moment veel zien in Nederlandse nieuwbouwwijken. Onze Stadsvilla in de nieuwe uitvoering ‘Eigentijds & strak’ speelt perfect in op deze trends!

De GH1 Eigentijds & Strak is een variant op de Stadsvilla waarbij er wordt gespeeld met contrasterende metselwerk varianten, in combinatie met delen in verticaal metselwerk zorgt dit voor een spannende uitstraling. Dit woningtype kan worden uitgevoerd in wit keimwerk of met een rode of lithium grijze gevelsteen.

Het is mogelijk om de woning te voorzien van zinken dakkapellen, een erker op de zij- of achtergevel en een strak gedetailleerd bijgebouw, welke eventueel uitgebreid kan worden met een nieuwe optie; een carport aan de voorzijde!

Meer weten over de GH1 Stadsvilla? Wij vertellen u er graag meer over!

Neem contact op >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Bezoek onze modelwoningen | Lees hier hoe dit veilig kan

Overweegt u een bezoek aan de modelwoningen en vraagt u zich af of deze wel open zijn in verband met het Coronavirus? Wij informeren u graag hoe wij daar mee omgaan. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent concreet dat de modelwoningen vooralsnog gewoon open zijn voor bezoek.