Terug naar overzicht 3 februari 2021

Eigentijds & Strak: De nieuwe stadsvilla!

Strak vormgegeven woningen, donkere kozijnen en een combinatie van meerdere kleuren metselwerk. Dat zijn de trends die we op dit moment veel zien in Nederlandse nieuwbouwwijken. Onze Stadsvilla in de nieuwe uitvoering ‘Eigentijds & strak’ speelt perfect in op deze trends!

De GH1 Eigentijds & Strak is een variant op de Stadsvilla waarbij er wordt gespeeld met contrasterende metselwerk varianten, in combinatie met delen in verticaal metselwerk zorgt dit voor een spannende uitstraling. Dit woningtype kan worden uitgevoerd in wit keimwerk of met een rode of lithium grijze gevelsteen.

Het is mogelijk om de woning te voorzien van zinken dakkapellen, een erker op de zij- of achtergevel en een strak gedetailleerd bijgebouw, welke eventueel uitgebreid kan worden met een nieuwe optie; een carport aan de voorzijde!

Meer weten over de GH1 Stadsvilla? Wij vertellen u er graag meer over!

Neem contact op >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.