Terug naar overzicht 14 april 2015

Bezoek onze modelwoningen tijdens de Tulpenroute!

Bent u van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan onze modelwoningen? Misschien is het dan een leuk idee om uw bezoek te combineren met het rijden van de 'Tulpenroute'.

U kunt de 'Tulpenroute' van vrijdag 15 april tot en met zondag 8 mei 2016 rijden in de Noordoostpolder. Deze route van ongeveer 100 kilometer voert langs ruim 1000 hectare bloeiende tulpen en is door National Geographic uitgeroepen tot één van ’s werelds mooiste autoroutes!

De Tulpenroute is gratis en u kunt op ieder punt in de route starten. 

We kijken uit naar uw komst!

Let op: modelwoning type GL6 is tot en met eind april 2016 gesloten in verband met een verbouwing. Onze andere twee modelwoningen zijn gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.