Terug naar overzicht 14 september 2017

Bezoek onze 5 modelwoningen zonder afspraak!

Vanaf nu zijn onze nieuwste modelwoningen, de GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis, ook zes dagen per week te bezoeken zonder afspraak!

Komt u naar Emmeloord, dan kunt u naast de 3 modelwoningen bij ons kantoor, nu ook onze 2 nieuwste modelwoningen in Emmelhage bezoeken zonder afspraak. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van het adres en een toegangscode. Met de auto bent u vanaf ons kantoor al in minder dan 10 minuten in nieuwbouwwijk Emmelhage. 

Openingstijden modelwoningen
maandag - vrijdag: 8:00 - 17:00 uur
zaterdag: 12:00 - 16:00 uur

Let op: voor onze nieuwste modelwoningen type GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis kunt u bij ons kantoor een toegangscode afhalen om de deur te openen.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.