Terug naar overzicht 17 april 2019

Aangepaste openingstijden modelwoningen voorjaar

Wilt u in periode rondom Pinksteren de modelwoningen bezoeken? U bent van harte welkom! Wij hebben de aangepaste openingstijden voor u op een rijtje gezet:

Eerste Pinksterdag | zondag 9 juni 2019 | gesloten
Tweede Pinksterdag | maandag 10 juni 2019 | gesloten

Op de overige dagen gelden de reguliere openingstijden. Er is dan altijd een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Voor het bezichtigen van de modelwoningen hoeft u geen afspraak te maken. Voor onze nieuwste modelwoningen gebouwd in Emmelhage, de GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis kunt u bij ons kantoor een toegangscode afhalen om de deur te openen.
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.