Aangepaste openingstijden modelwoningen voorjaar

Terug naar overzicht 17 april 2019

Wilt u in periode rondom Pinksteren de modelwoningen bezoeken? U bent van harte welkom! Wij hebben de aangepaste openingstijden voor u op een rijtje gezet:

Eerste Pinksterdag | zondag 9 juni 2019 | gesloten
Tweede Pinksterdag | maandag 10 juni 2019 | gesloten

Op de overige dagen gelden de reguliere openingstijden. Er is dan altijd een adviseur aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Voor het bezichtigen van de modelwoningen hoeft u geen afspraak te maken. Voor onze nieuwste modelwoningen gebouwd in Emmelhage, de GH1 Stadsvilla en het GH2 Herenhuis kunt u bij ons kantoor een toegangscode afhalen om de deur te openen.
 

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Duurzaam wonen: info & tips

Zonnepanelen, warmtepompen en isolatie: duurzame oplossingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huizenwereld. Wilt u ook duurzaam wonen en bent u benieuwd welke stappen u hiervoor kunt zetten? Wij geven u graag wat meer informatie én handige tips op weg naar duurzaam wonen!

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 
Wij houden u op de hoogte!