Uw Droomhuis bouwen in Zwaanshoek? Gaaf!

Laten we samen uw huis bouwen in Zwaanshoek

Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen? De verkoop van 15 zeer royale bouwkavels midden in het groen is gestart. Net buiten Hoofddorp tussen de Drie Merenweg en Spieringweg liggen de Kavels Boseilanden Zuid aan de Laan van Westerhout in Zwaanshoek. De kavels hebben een oppervlakte van ca. 1990 tot 2690 m2 en zijn bestemd om een vrijstaande woning op te bouwen.


Zwaanshoek bestond aanvankelijk uit lintbebouwing langs de ringdijk rond de Haarlemmermeer. In de jaren zeventig en tachtig van de 20e eeuw is Zwaanshoek uitgebreid met nieuwbouw. Inmiddels is het een fijn woongebied geworden met circa 1.700 inwoners maar is er ook de nodige bedrijvigheid. 

GL5 - Modern & Stijlvol

In de uitvoering ‘Modern & Stijlvol’ wordt deze woning uitgevoerd met royale schuine overstekken aan de voor- en achterzijde van de woning afgewerkt met een zinken afdekker en de standaard 53° kap, een vlakke keramische dakpan, in plaats van een keramische golf dakpan en diverse luxe gevelsteen combinaties, of wit gekeimd ten opzichte van de basis gevelsteen.

GH2 - Schildkap klassiek

Gebouwd met een klassieke schildkap is het Herenhuis een plaatje om te zien. De Amsterdamse kozijnen, zinken hemelwaterafvoeren en authentieke dakkapellen geven de woning nog meer uitstraling.

GH2 - Modern & Stijlvol | Metselwerk

Deze moderne schildkap wordt uitgevoerd met een strakke dakgoot en zinken hemelwaterafvoeren. Aan de voorzijde is dit model voorzien van een prachtig gedetailleerde zinken dakkapel en een strakke voordeurpartij met luifel. Optioneel kunnen er meer dakkapellen en/of dakramen worden toegevoegd. Deze uitvoering kenmerkt zich door de diversiteit aan mogelijkheden in metselwerksoorten en samenstellingen. De GH2 Modern & Stijlvol kan ook uitgevoerd worden met een rabat bovenband.

Over Groothuisbouw

Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.

Betalen bij oplevering

Betalen bij oplevering

Het is bijna niet te geloven, maar u hoeft de woning pas bij oplevering te betalen.

Lees verder
Modelwoningen

Modelwoningen

Bekijk de kwaliteit van onze zes modelwoningen en doe wooninspiratie op.

Lees verder
Contractueel vastgelegde opleverdatum

Contractueel vastgelegde opleverdatum

Wij kunnen de opleverdatum van uw woning 'zwart-op-wit' garanderen.

Lees verder
Traditioneel gebouwd

Traditioneel gebouwd

Wij bouwen op traditionele wijze met de voordelen van prefab. 

Lees verder
Een vaste prijs

Een vaste prijs

Wij werken met vaste contractprijzen.

Lees verder
Tien jaar garantie

Tien jaar garantie

Na oplevering staan wij nog 10 jaar met plezier voor u klaar.

Lees verder